Ge en gåva

En gåva som gör nytta för bröstcancerdrabbade!

Vi stödjer forskning, ger röst och tröst åt bröstcancerdrabbade och sprider information. Din gåva är viktig för forskningen och för personer som drabbats.

Om din gåva gäller en högtidsgåva med personlig hälsning, vänligen ange detaljerad information (såsom hälsning och namn som ska stå med) under ”Övrig information” så att vi kan skicka gåvokort. Glöm inte att ange adress dit gåvokortet ska skickas samt dina kontaktuppgifter.

Vid övriga insamlingar, där du t ex vill att  vi skriver ett diplom, ange information om detta under "Övrig information" och uppge uppgifter så vi kan kontakta dig vid frågor.

Om du vill ge en minnesgåva med en hälsning, vänligen klicka här.
(Notera att det inte går att Swisha in en minnesgåva, då vi behöver uppgifter kring begravning)

Bröstcancerförbundet/Bröstcancerfonden och personuppgifter

För att kunna hantera vår gåvoverksamhet, så sparar vi de uppgifter som du lämnar. Vi följer gällande lag och lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part. När du skänker en gåva till Bröstcancerfonden, så godkänner du detta och vi informerar dig fortsatt om vårt arbete och hur du kan stödja Bröstcancerfonden. Läs hela vår integritetspolicy över hur vi hanterar lagring av personuppgifter: Integritetspolicy


Mina uppgifter

*
*

*
*
*
*

  
0 tkn

* = Obligatoriska uppgifter