Swish

Swisha din gåva till nummer 900 5919

Du väljer valfritt gåvobelopp och sänder till mottagarnummer 900 5919, meddelande är frivilligt att fylla i. Pengarna för denna engångsgåva överförs från ditt bankkonto direkt till vårt 90-konto. Varför inte göra det till en god vana att vid månadsskifte Swisha en gåva för bröstcancerforskningen!?

OBS! Du kan inte Swisha minnesgåva eller högtidsgåva, då vi behöver fler uppgifter än vad du kan lämna via Swish-appen. Gå till vår sida för minnesgåva för att genomföra denna form av gåva. (Högtidsgåva ges via "Ge gåva" med övrig info om vart vi ska sända gratulationskortet och er hälsning).

Allmänt om Swish

Swish har på kort tid etablerat sig som den snabbast växande mobila betallösningen. 
Säkerheten med Swish är mycket hög och du kan känna dig trygg med att betala gåvor med hjälp av Swish. Transaktioner syns både i Swish-appen och även på bankens kontoutdrag. 

Har du inte Swish i din mobil?

Swish är en app, som du laddar ner till din smartphone. Du måste även ha ”Mobilt Bank-ID”-appen, som används av Swish-appen för att legitimera dig.

Logga först in på din internetbank och leta upp sidan där du tecknar dig för att koppla ditt bankkontonummer till Swish. Sedan går du till sidan där du väljer att hämta ett mobilt Bank-ID. Swish kopplar alltså ditt bankkonto till ditt mobilnummer. Mobilt Bank-ID används för att legitimera dig och det har du nytta av även för t.ex. din bank, Försäkringskassan, Skatteverket och många fler. Swish- och Mobilt Bank-ID-apparna laddar du ner direkt från din app-butik. (De är gratis). Har du frågor kring detta kontakta din banksupport.

Du kan också läsa mer på Swish egen hemsida, Klicka här!

Tack för din gåva!

Bröstcancerförbundet/Bröstcancerfonden och personuppgifter

För att kunna hantera vår gåvoverksamhet, så sparar vi de uppgifter som du lämnar. Vi följer gällande lag och lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part. När du skänker en gåva till Bröstcancerfonden, så godkänner du detta och vi informerar dig fortsatt om vårt arbete och hur du kan stödja Bröstcancerfonden. Läs hela vår integritetspolicy över hur vi hanterar lagring av personuppgifter: Integritetspolicy